S-a stabilit ordinea meciurilor pentru întâlnirea de FedCup dintre România şi Canada

Partida din Grupa Mondială II a FedCup, România - Canada, va fi deschisă de a doua rachetă a echipei conduse de Florin Segărceanu. Sorana Cîrstea (38 WTA) va juca pentru primul punct, împotriva împotriva lui Carol Zhao.

265 afișări
Imaginea articolului S-a stabilit ordinea meciurilor pentru întâlnirea de FedCup dintre România şi Canada

S-a stabilit ordinea meciurilor pentru întâlnirea de FedCup dintre România şi Canada

Irina Begu, cea care în această săptămână se află cu o poziţie mai sus în clasamentul WTA decât Sorana, va juca al doilea meci, împotriva Biancăi Andreescu, jucătoare canadiană de origine română.

Duminică vor avea loc meciurile de simplu dintre Irina Begu şi Carol Zhao şi Sorana Cîrstea - Bianca Andreescu,dar şi întâlnirea de dublu dintre Ana Bogdan/Raluca Olaru şi Gabriela Dabrowksi/Katherine Sebov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici