S-au aflat cauzele prăbuşirii elicopterului în care se afla patronul clubului de fotbal Leicester

Cauzele accidentului aviatic în care a fost implicat Vichai Srivaddhanaprabha, patronul lui Leicester, au fost identificate. Din precizările anchetatorilor, tragedia s-a produs din cauza deconectării rotorului anticuplu, aflat în spatele fuselajului, cu ajutorul căruia se controlează direcţia.

3898 afișări
Imaginea articolului S-au aflat cauzele prăbuşirii elicopterului în care se afla patronul clubului de fotbal Leicester

S-au aflat cauzele prăbuşirii elicopterului în care se afla patronul clubului de fotbal Leicester

Elicopterul care aparţinea patronului lui Leicester, Vichai Srivaddhanaprabha, s-a prăbuşit în parcarea stadionului "King Power" în urmă cu două luni, după meciul dintre echipa locală şi West Ham United. În etapa cu numărul 10 din Premier League, Leicester a remizat, scor 1-1, pe teren propriu cu West Ham, după ce Balbuena a deschis scorul pentru oaspeţi, iar Ndidi a egalat pe final. Antrenorul echipei, Claude Puel, trebuia să fie în acel elicopter după terminarea partidei, dar s-a răzgândit în ultima clipă. Managerul francez a renunţat să mai meargă alături de patron, dorind să treacă întâi pe la spital, pentru a vedea starea lui Amartey, care s-a accidentat grav în partida cu West Ham.

Vichai Srivaddhanaprabha era patronul lui Leicester City din 2010. Era al cincilea cel mai bogat om din Thailanda, cu o avere de 4.9 miliarde de dolari. Leicester a devenit campioană în sezonul 2015-16, când a câştigat primul şi singurul titlu de campioană din istoria clubului, iar după această realizare Vichai Srivaddhanaprabha le-a oferit jucătorilor câte un automobil BMW i8s, fiecare în valoare de 100.000 de lire sterline.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici