S-au stabilit adversarele reprezentantei României în UEFA Regions’ Cup

UEFA a stabilit, prin tragere la sorţi, grupele pentru tururile preliminare şi intermediare ale Regions’ Cup 2022-2023. UEFA Regions Cup a ajuns la ediţia a 12-a şi este o competiţie dedicată echipelor practicante de fotbal amator, alcătuite din jucători care nu au evoluat la nivel profesionist.

657 afișări
Imaginea articolului S-au stabilit adversarele reprezentantei României în UEFA Regions’ Cup

Sursa foto: profimedia

Pentru această ediţie s-au înscris 36 de asociaţii, Malta şi San Marino urmând să participe cu echipe naţionale de amatori.

Restul ţărilor vor fi reprezentate de selecţionatele regionale care vor câştiga competiţiile naţionale de calificare. Reprezetantele celor 31 de asociaţii cu cei mai mari coeficienţi de competiţie, printre care şi România, vor începe în runda intermediară, celelalte cinci participând la turneul preliminar pentru a ocupa singurul loc rămas în runda intermediară.

Reprezentanta României a fost repartizată în Grupa 6, alături de Irlanda, Bulgaria şi San Marino.

Meciurile se vor disputa la Albena, în Bulgaria, în perioada 25-31 octombrie 2022.

Echipa care va reprezenta România se va afla pe 30 aprilie 2022, când e programată finala întrecerii interne. Întâlnirea va avea loc la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia.

Partidele din turul preliminar trebuie jucate între 1 mai şi 31 iulie 2022, în timp ce toate meciurile din turul intermediar, unde va intra în competiţie şi reprezentanta ţării noastre, trebuie să se dispute în perioada 15 august şi 9 decembrie 2022.

Cele opt câştigătoare ale grupelor din turul intermediar se vor califica la turneul final ce va avea loc în iunie 2023.

Competiţia revine în urma anulării ediţiei 2020/21 din cauza pandemiei de COVID-19. Cea mai recentă ediţie a fost în 2018/19.

Competiţia este organizată de UEFA, iar gazda turneului final va fi selectată de către forul european din rândul celor 8 echipe care vor obţine calificarea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici