S-au stabilit datele de disputare ale meciurilor Supercupei Spaniei, dintre Real Madrid şi Barcelona

Formaţiile spaniole Real Madrid şi FC Barcelona se vor întâlni pe 11, respectiv 14 august, când vor juca pentru Supercupa Spaniei, cu trofeul pe masă, scrie, miercuri, cotidianul spaniol Marca.

228 afișări
Imaginea articolului S-au stabilit datele de disputare ale meciurilor Supercupei Spaniei, dintre Real Madrid şi Barcelona

S-au stabilit datele de disputare ale meciurilor Supercupei Spaniei, dintre Real Madrid şi Barcelona

Real Madrid, câştigătoarea La Liga, şi Barcelona, câştigătoarea Cupei Regelui, vor deschide sezonul spaniol cu două "El Clasico". Supercupa se va juca în format tur-retur, iar prima partida va fi pe 11 august, pe Camp Nou. Returul a fost programat trei zile mai târziu, pe 14 august, pe "Santiago Bernabeu". Va fi debutul noului antrenor al Barcelonei, Ernesto Valverde, într-un meci oficial.

Înaintea partidelor oficiale, Barcelona şi Real Madrid se vor întâlni în International Champions Cup, competiţie amicală disputată în Statele Unite ale Americii. Debutul turneului va fi pe 20 iulie, când se va juca prima partidă dintre AS Roma şi PSG. Pe 30 iulie, Real Madrid o va întâlni pe Barcelona.

TITLURILE ZILEI

Patru ani au trecut de când Supercupa Spaniei a fost disputată ultima dată de cele două mari forţe ale campionatului spaniol. În 2013, Real Madrid a câştigat trofeul datorită golurilor înscrise în deplasare. Rezultatul pe ansamblul celor două manşe a fost 4-4 (3-2 pentru Barcelona pe Camp Nou şi 2-1 pentru Real Madrid pe "Santiago Bernabeu").

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici