S-au stabilit semifinalele de la Turneul Campioanelor

Turneul Campioanelor îşi cunoaşte semifinalistele. Sloane Stephens, Karolina Pliskova, Elina Svitolina şi Kiki Bertens se vor duela pentru un loc în finala ultimului turneu al anului.

359 afișări
Imaginea articolului S-au stabilit semifinalele de la Turneul Campioanelor

S-au stabilit semifinalele de la Turneul Campioanelor

Sloane Stephens (SUA; 6 WTA) a câştigat Grupa Roşie detaşat. S-a impus în toate cele 3 partide, pierzând doar două seturi. Pentru că a terminat pe primul loc grupa, întâlneşte o adversară, teroretic, mai accesibilă, locul 2 din Grupa Albă, Katerina Pliskova (Cehia; 5 WTA). Sportiva din Europa şi-a garantat clasarea în primele 4, în ultimul duel, împotriva compatrioatei Petra Kvitova, în faţa căreia s-a impus cu 6-3; 6-4.

În a doua semifinală Elina Svitolina (Ucraina; 7 WTA) este favorită certă. A demonstrat calitate şi pare, la prima vedere, principala favorită la trofeu, după evoluţiile entuziasmante din Grupa Albă, bifând 3 succese din 3 partide. În calea primei finale de la Turneul Campioanelor stă olandeza Kiki Berthens (9 WTA). Aceasta din urmă a acces în penultimul act după abandonul din etapa a treia a niponei Naomi Osaka.

Semifinalele sunt programate sâmbătă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici