S-au stabilit zilele în care se vor disputa meciurile din dubla dintre CSM Bucureşti şi Metz

Campioana României, CSM Bucureşti, va juca primul meci cu Metz, din sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin, pe teren propriu, pe 6 aprilie, de la ora 20:30, în timp ce returul se va disputa în Franţa, o săptămână mai târziu, pe 13 aprilie, informează site-ul ehfcl.com.

211 afișări
Imaginea articolului S-au stabilit zilele în care se vor disputa meciurile din dubla dintre CSM Bucureşti şi Metz

S-au stabilit zilele în care se vor disputa meciurile din dubla dintre CSM Bucureşti şi Metz

Cu această ocazie, CSM Bucureşti va întâlni pentru prima oară campioana Franţei, Metz, în meciuri oficiale.

Partidele din sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin:

Buducnost – Gyor

FTC Budapesta – Rostov-Don

CSM Bucureşti – Metz Handball

FC Midtjylland – Vardar

Turneul Final Four al Ligii Campionilor la handbal feminin este programat în perioada 12-13 mai 2018, la Budapesta. CSM Bucureşti a cucerit trofeul în 2016, în timp ce la ediţia trecută campioana României a obţinut medalia de bronz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici