S-a stabilit ora meciului dintre Halep şi Pliskova. Când are loc sfertul de finală / Surpriză de proporţii: Favorita 4 de la Australian Open 2018 pleacă acasă. Svitolina, în lacrimi după ce a fost eliminată de Mertens

Organizatorii turneului australian au stabilit ora meciului dintre Simona Halep şi Karolina Pliskova. Cele două tenismene se vor înfrunta pentru un loc în semifinale, miercuri, pe Rod Laver Arena, nu mai devreme de ora 06:00, scrie prosport.ro

6896 afișări
Imaginea articolului S-a stabilit ora meciului dintre Halep şi Pliskova. Când are loc sfertul de finală / Surpriză de proporţii: Favorita 4 de la Australian Open 2018 pleacă acasă. Svitolina, în lacrimi după ce a fost eliminată de Mertens

S-a stabilit ora meciului dintre Halep şi Pliskova. Când are loc sfertul de finală / Surpriză de proporţii: Favorita 4 de la Australian Open 2018 pleacă acasă. Mertens a eliminat-o în sferturi pe Elina Svitolina

Startul partidei ar putea fi influenţat de partida de la masculin dintre Sondgren şi Chung, un meci echilibrat, astfel că Halep şi Pliskova ar putea intra pe teren chiar şi cu o oră întrâziere, peste 06:00.

După un maraton de trei ore şi 45 de minute - în şaisprezecimi - Simona a stat pe teren în 'optimi' doar 79 de minute în partia cu Naomi Osaka, pe care a învins-o în două seturi, scor 6-3, 6-2.

Karolina Pliskova a câştigat duelul dintre ce mai bune jucătoare din Cehia, împotriva Barborei Strýcová, scor 6-7, 6-3, 6-2.

TITLURILE ZILEI

"Cred că pe această suprafaţă am o şansă foarte bună împotriva ei", a declarat Pliskova după calificarea care i-a adus-o în faţă pe Simona Halep.

La simplu, ziua de marţi a început cu o surpriză de proporţii: Elise Mertens a eliminat-o în sferturi pe Elina Svitolina (favorită 4) cu 6-4, 6-0, scrie prosport.ro.

Lovitură de teatru în turneul de simplu!

Elise Mertens, a 37-a jucătoare a clasamentului, o elimină pe Elina Svitolina (favorită 4) cu un neverosimil 6-4, 6-0!

Ce performanţă pentru Mertens, care devine prima belgiancă ce accede în semifinalele unui turneu de Grand Slam după Kim Clijsters în 2012!

Adversara ei va veni din meciul Wozniacki - Suarez Navarro.

Elina Svitolina, în lacrimi după eliminarea de la Australian Open

Elina Svitolina s-a abţinut cu greu să nu plângă la conferinţa de presă de după partida cu belgianca Elise Mertens, cea care a eliminat-o pe ucraineancă în două seturi, scor 6-4, 6-0, în doar 73 de minute.

Elise Mertens (37 WTA) a produs surpriza la Melbourne şi a aajuns pentru prima dată într-o semifinală a unui Grand Slam. Învinsă, Svitolina a a ajuns la conferinţa de presă, unde a încercat să explice ce s-a întâmpla în faţa aversarei.

Vizibil afectată şi neliniştitiă, ucraineanca şi-a găsit cuvintele cu greu: "Astăzi a fost foarte dificil. Din punct de vedere fizic nu am fost pregătită să joc cel mai bun tenis al meu. Elise este o jucătoare foarte bună, iar astăzi a fost mult mai în meci. Nu m-am putut descurca.

Am avut probleme de sănătate încă de la începutul turneului. Astăzi nu m-am simţit bine. Am simţit dureri la şold încă din timpul finalei de la Brisbane. Nu mă durea constant, erau momente şi momente. Astăzi a fost una dintre zilele mai puţin bune. Nu trebuie să dau vina pe asta. Îi acord toate creditele lui Elise. A făcut un meci foarte bun", a declarat Svitolina la conferinţa de presă.

LIVE BLOG de la Australia Open 2018 pe prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici