Sacrificii URIAŞE pentru a fi pe teren. Mbappe a jucat accidentat finala Campionatului Mondial

Kylian Mbappe e un star al fotbalului internaţional, deşi are doar 19 ani. A ajuns de la Monaco la PSG, e titular incontestabil, iar la CM 2018 a triumfat alături de echipa Franţei, el fiind desemnat şi cel mai bun tânăr jucător al turneului.

1390 afișări
Imaginea articolului Sacrificii URIAŞE pentru a fi pe teren. Mbappe a jucat accidentat finala Campionatului Mondial

Mbappe a jucat accidentat finala Campionatului Mondial

Mbappe a făcut sacrificii uriaşe pentru a fi pe teren în ultimul act al Cupei Mondiale din Franţa.

Înainte de semifinala cu Belgia, jucătorul de 19 ani s-a accidentat. A alunecat în duş, după ce s-a întins să-şi ia hainele, şi chiar dacă a avut trei vertebre afectate, a insistat să joace, informează L'Equipe.

La Cupa Mondială a reuşit o performanţă unică în ultimii 60 de ani, după ce a marcat golul de 4-1 în finala contra Croaţiei. La vârsta de 19 ani şi 207 zile a devenit al doilea jucător de sub 20 de ani ce punctează în ultimul act al unui asemenea turneu. Astfel, a călcat pe urmele marelui Pele, cel care a realizat o dublă pentru Brazilia în finala cu Suedia din 1958, scor 5-2. Pele avea atunci doar 17 ani şi 249 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici