Salariile şi primele jucătorilor şi stafului tehnic de la Pandurii Târgu Jiu au fost blocate

Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu a decis blocarea salariilor şi primelor jucătorilor şi stafului tehnic în urma rezultatelor nesatisfăcătoare din acest an, a anunţat, marţi, site-ul oficial al grupării gorjene.

187 afișări
Imaginea articolului Salariile şi primele jucătorilor şi stafului tehnic de la Pandurii Târgu Jiu au fost blocate

Salariile şi primele jucătorilor şi stafului tehnic de la Pandurii Târgu Jiu au fost blocate (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

De asemenea, obiectivul imediat al echipei este câştigarea a cinci puncte în următoarele trei meciuri, cu Dinamo Bucureşti în deplasare, cu CFR Cluj acasă şi cu Gaz Metan Mediaş în deplasare.

După disputarea a 23 de etape din Liga I, Pandurii Târgu Jiu ocupă locul şase în clasament, cu 35 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici