Sâmbătă debutează Turul Franţei. Chris Froome, principalul favorit

Ediţia cu numărul 105 a Turului Franţei începe sâmbătă în localitatea Noirmoutier-en-l'Île (Vestul Franţei), cu Chris Froome mare favorit. Britanicul va încerca să câştige pentru al 4-lea an consecutiv.

345 afișări
Imaginea articolului Sâmbătă debutează Turul Franţei. Chris Froome, principalul favorit

Sâmbătă debutează Turul Franţei. Chris Froome, principalul favorit

Chris Froome va avea o misiune mai grea decât în anii precedenţi. Ciclistul a câştiga Turul Italiei, în luna mai, şi, potrivit statisticii, cei care se impun în Italia, nu reuşesc să continue seria victoriilor şi în Franţa. Principalii adversari ai lui Froome sunt Nairo Quintana, Tom Dumoulin (locul 2 în Turul Italiei), Vicenzo Nibali (ultimul ciclist care s-a impus în Turul Franţei înaintea lui Froome) şi Alejandro Valverde.

Chris Froome vine după trei victorii legate în Marile Tururi, după ce a realizat Marele Şlem (Turul Franţei, Turul Spaniei şi Turul Italiei).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici