Sancţiunea lui Şumudică, redusă la două luni şi suspendată până la finele acestui sezon

Comisia de Recurs a FRF a decis să reducă la două luni şi să suspende până la finalul actualului sezon sancţiunea de 6 luni aplicată lui Marius Şumudică de Comisia de Disciplină, pentru activitate de pariere.

513 afișări
Imaginea articolului Sancţiunea lui Şumudică, redusă la două luni şi suspendată până la finele acestui sezon

Sancţiunea lui Şumudică, redusă la două luni şi suspendată până la finele acestui sezon (Imagine: Bogdan Iordache/ Mediafax Foto)

Suspendat iniţial pentru jumătate de an şi amendat cu 100.000 de lei, antrenorul de la Astra va putea sta pe banca echipei sale în etapele de play-off şi în semifinalele Cupei Ligii. Suspendarea de două luni se va activa în startul sezonului 2016-2017 şi va expira în luna septembrie 2016.

"Mi-au redus şi amenda la 50.000 de lei. Vor fi acum două meciuri grele cu un adversar rănit. Va fi un play-off interesant", a declarat Şumudică la ieşirea din sediul FRF.

Antrenorul de la Astra a fost apărat în faţa Comisiei de Recurs chiar de fostul preşedinte al acestei comisii, Dorin Silviu Sabău. Din cei 5 membri actuali ai comisiei, doi au lucrat în echipă cu avocatul Sabău.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici