Sancţiuni după incidentele de la meciul Viitorul - Dinamo: Şase suporteri nu mai pot intra pe stadioane timp de un an | VIDEO

Şase persoane au fost sancţionate după incidentele de la meciul de la Ovidiu, dintre FC Viitorul şi FC Dinamo, anunţă Gruparea mobilă de jandarmi Tomis Constanţa.

2368 afișări
Imaginea articolului Sancţiuni după incidentele de la meciul Viitorul - Dinamo: Şase suporteri nu mai pot intra pe stadioane timp de un an | VIDEO

Sancţiuni după incidentele de la meciul Viitorul - Dinamo: Şase suporteri nu mai pot intra pe stadioane timp de un an

În minutul 67 al partidei dintre FC Viitorul - FC Dinamo, mai mulţi suporteri ai echipei Dinamo, după ce au înjurat conducerea clubului şi au cerut demisia antrenorului Eurgen Neagoe, au rupt gardul împrejmuitor şi au intrat pe teren.

Centralul a oprit meciul timp de 20 de minute, iar o parte dintre suporteri au fost evacuaţi.

"Evacuarea acestora s-a desfăşurat fără incidente. Au fost identificate şi sancţionate şase persoane. În plus, aceştia au primit şi măsură complementară, interzicerea accesului la meciurile de fotbal pe o perioadă de un an", transmite Gruparea mobilă de jandarmi Tomis Constanţa.

Formaţia pregătită de Gică Hagi a reuşit o victorie importantă, scor 5-0, în urma golurilor marcate de Gabi Iancu (dublă - min. 9 şi min. 69), Ganea (min. 48), Calcan (min. 66) şi Eric (min. 71).

Taguri:
incidente,
sancţiuni,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici