Sandra Izbaşa medaliată cu aur la sol, la Internaţionalele de gimnastică ale Franţei

Sportiva Sandra Izbaşa a obţinut medalia de aur, duminică, în proba de sol din cadrul Internaţionalelor de gimnastică ale Franţei, în care Diana Chelaru s-a clasat pe locul doi la sol şi pe trei la sărituri, iar Ana Porgras a încheiat a doua la bârnă, informează gymmedia.com.

31 afișări
Imaginea articolului Sandra Izbaşa medaliată cu aur la sol, la Internaţionalele de gimnastică ale Franţei

Sandra Izbaşa medaliată cu aur la sol, la Internaţionalele de gimnastică ale Franţei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sandra Izbaşa a obţinut un punctaj de 14.833 la sol, în timp ce Chelaru a fost notată cu 14.633. Poziţia a treia a fost ocupată de sportiva rusă Anna Dementieva (14.433), iar pe locul patru s-a clasat italianca Vanessa Ferrari (12.700).

La bârnă, Ana Porgras a obţinut medalia de argint, cu punctajul 13.800. Prima poziţie a podiumului a fost ocupată de gimnasta rusă Alia Mustafina (14.866), iar a treia s-a clasat Anna Dementieva (Rusia, 13.733).

Diana Chelaru a fost notată la sărituri cu 14.016 şi s-a clasat a treia, după Alia Mustafina (Rusia, 14.933) şi Tatiana Nabieva (Rusia, 14.399).

La masculin, Flavius Koczi a obţinut două medalii de argint, la sol şi la sărituri. La sol, Koczi a obţinut punctajul de 15.266, fiind devansat de chilianul Enrique Thomas Gonzalez Sepulveda (15.466). La sărituri, Koczi a fost notat cu 15.800 şi a fost devansat de acelaşi Gonzalez Sepulveda (16.099).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici