Sandu: Comisiile vor rămâne la LPF, să se spele cu ele pe cap

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că instanţele de judecată sportive, care se află în prezent la LPF, nu se vor întoarce la Federaţie, şi le-a transmis reprezentanţilor Ligii să "se spele cu ele pe cap".

14 afișări
Imaginea articolului Sandu: Comisiile vor rămâne la LPF, să se spele cu ele pe cap

Sandu: Comisiile vor rămâne la LPF, să se spele cu ele pe cap (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Comisiile vor rămâne la Ligă. Noi ne-am bătut să rămână la federaţie... În unele ţări comisiile sunt la Ligă, în altele la Federaţie. I le-am dat Ligii, să se spele cu ele pe cap. Noi i-am dat afară pe unii care au făcut nenorociri pe la comisii şi au fost luaţi la Ligă şi fac în continuare nenorociri", a spus Sandu.

Mircea Sandu consideră că Liga ar trebui să ia măsuri în cazul în care suporterii echipei FC Timişoara au scandat lozinci rasiste împotriva jucătorilor de culoare ai grupării bănăţene. "Liga ar trebui să ia măsuri, pentru că ea organizează şi are comisiile. Am auzit că Mansour s-a referit şi la ceilalţi colegi ai lui de culoare din echipă. El se poate adresa Comisiei de Disciplină a Ligii, dacă s-au scandat la meciuri astfel de scandaluri rasiste. Sunt foarte dur sancţionate de UEFA", a adăugat Sandu.

Atacantul Gueye Mansour a acuzat, luni, o parte a susţinătorilor FC Timişoara spunând că în ultima vreme aceşti fani vin la meciurile de pe teren propriu ale formaţiei bănăţene doar să-i apostrofeze şi să-i înjure pe jucători, nu să încurajeze echipa favorită. ""Sunt nişte lucruri care nu îmi plac, pe care le văd. Am venit să vorbesc pentru că nu mai puteam să suport şi să nu mai zic nimic. Acum nu mai pot. Că m-au înjurat de mai multe ori asta nu e o problemă, dar pe cei care m-au înjurat de mamă nu îi voi ierta niciodată. Acum au ajuns şi la Parks, nici nu mai poate să mai joace, şi la Nibombe", a spus Mansour.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici