Sandu: Mai sunt probleme la Arena Naţională

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, că Arena Naţională nu a fost predată de antreprenor Primăriei Capitalei deoarece nu au fost finalizate toate problemele financiare între părţile care au contribuit la realizarea stadionului.

175 afișări
Imaginea articolului Sandu: Mai sunt probleme la Arena Naţională

Arena Naţională (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

"Am o întâlnire mâine cu cei de la ALPAB, care au preluat operativ stadionul. Încă mai sunt probleme. Ştiu că s-a implicat Sorin Oprescu din nou. UTI ridică nişte probleme cu datorii pe care le-ar avea antreprenorul general, de câteva milioane de euro, şi vrea să plece. Ceea ce ar da peste cap în totalitate ce se întâmplă acolo, pentru că ei au în grijă turnicheţii, iluminatul, cablajul, sonorizare, tot-tot. Tot ce înseamnă cabluri de mii de kilometri de pe aici... Ei la un moment dat trebuie să predea cuiva acest stadion, dar se întârzie. E important că s-a construit, dar mult mai importantă este întreţinerea şi exploatarea acestui stadion", a afirmat Mircea Sandu.

Şeful FRF este încrezător că noul gazon montat după meciul România - Franţa va rezista la partidele care se vor disputa în această săptămână, Oţelul - Benfica şi Rapid - PSV.

"În interiorul meu, am zâmbit puţin de bucurie (n.r. - că s-a anulat amicalul cu Argentina). Nu se putea juca meciul cu Argentina, trebuie să fim realişti. Am mai colaborat cu firma lui Oprişan, n-am nimic cu ei, dar a stat gazonul o lună şi ceva până s-a montat... Acum, noul gazon e montat de zece zile şi au făcut deja antrenamente şi Oţelul, şi Benfica. Şi rezistă fără probleme. Deci ceva s-a întâmplat atunci în procesul de montaj", a afirmat Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici