Sânmărtean, după meciul România-Ungaria: Am trecut astăzi pe lângă o victorie mare

Fotbalistul Lucian Sânmărtean a declarat, sâmbătă seară, după meciul României cu Ungaria, scor 1-1, din preliminariile Euro-2016, că "tricolorii" ar fi putut obţine o victorie mare şi că rezultatul este nemulţumitor.

120 afișări
Imaginea articolului Sânmărtean, după meciul România-Ungaria: Am trecut astăzi pe lângă o victorie mare

Lucian Sânmărtean (Imagine: Alexandru Solomon/ Mediafax Foto)

"Am trecut astăzi pe lângă o victorie mare. E trist pentru publicul ăsta minunat care ne-a încurajat permanent, e trist şi pentru noi, deoarece un egal e nemulţumitor, mai ales având în vedere evoluţia din prima repriză. Dar uite că fotbalul îţi să o palmă când de aştepţi mai puţin. Am avut meciul în mână. Este nedrept", a spus Sânmărtean la TVR.

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut, sâmbătă, pe Arena Naţională, în compania selecţionatei similare a Ungariei, în etapa a doua grupei F din preliminariile Euro-2016.

Golurile partidei au fost marcate de Rusescu '44, respectiv Dzsudzsak '82.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici