Şarapova, apărată de antrenorul său de la juniori: Este victima vânătoarei reprezentanţilor WADA

Robert Lansdorp, antrenorul cu care Maria Şarapova a câştigat turneul de Grand Slam de la Wimbledon când avea 17 ani, i-a luat apărarea fostei sale eleve şi a susţinut faptul că rusoaica este victima "vânătoarei de vrăjitoare" a Agenţiei Mondiale de Anti-Doping (WADA), anunţă Daily Mail.

499 afișări
Imaginea articolului Şarapova, apărată de antrenorul său de la juniori: Este victima vânătoarei reprezentanţilor WADA

Şarapova, apărată de antrenorul său de la juniori: Este victima vânătoarei reprezentanţilor WADA

Lansdorp a reclamat faptul că "Şarapova câştigă mulţi bani din sport şi este considerată o femeie frumoasă, iar acest fapt a atras invidia multora asupra sa". Antrenorul de 78 de ani este creditat cu faptul că a transformat o tânără speranţă, cum era considerată Maria Şarapova, într-o jucătoare de clasă.

"Nu ştiu exact detaliile acestei poveşti, dar sunt sigur că Maria nu a luat medicamentul în mod intenţionat, mai ales când ştia că imaginea pe care o deţine în lumea sportului va avea de suferit. E imposibil! Este victima vânătoarei de "vrăjitoare" a reprezentanţilor WADA. Nu există nicio şansă ca ea să fi dorit să trişeze", a spus Lansdorp.

Maria Şarapova (28 de ani) a organizat săptămâna trecută o conferinţă de presă în care a recunoscut că a fost depistată pozitiv după ce a efectuat un test anti-doing la turneul de la Australian Open. Rusoaica şi-a trecut în palmares cinci turnee de Grand Slam. Atleta cu cele mai mari încasări din oricare alt sport feminin a susţinut, la conferinţa de presă, că lua Meldonium de 10 ani şi n-a ştiut că medicamentul a fost introdus pe lista substanţelor interzise de la începutul acestui an. Şarapova poate primi o suspendare de până la patru ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici