Şase goluri în partida CSU Craiova - FC Viitorul, în cel mai "nebun" meci al play-off-ului! Cronică sportivă

Fanii olteni n-au avut şansa unei deplasări la Ovidiu în week-end-ul de 1 mai, dar vreo 12 mii tot au mai rămas să vadă „finala pentru locul 3”, CS Universitatea – Viitorul, care s-a încheiat cu scorul de 3-3. Printre puţinele echipe primite fără ostilitate în Bănie este cea a lui Hagi, dar nici „Regele” n-a rămas dator cu amabilităţile la adresa oltenilor, de fiecare dată gratulând regiunea cumnatului său cu destule complimente.

3750 afișări
Imaginea articolului Şase goluri în partida CSU Craiova - FC Viitorul, în cel mai "nebun" meci al play-off-ului! Cronică sportivă

CSU Craiova - FC Viitorul 3-3, în cel mai nebun meci al play-off-ului! Cronica meciului

În urmă cu un an, Viitorul nu întâmpina nici pe teren prea multă adversitate din partea unei echipe inedite a Craiovei şi câştiga un meci care a contat mult în adjudecarea titlului. Acum, puştii de la mare veneau să conteste ultimul loc pe podium, deţinut de Ştiinţa, care, însă, în cazul unei victorii tranşa în mare parte acest duel.

Gică Hagi a jonglat din nou cu aşezarea puştilor săi pe teren, începând cu un 3-4-3 în care Băluţă cel mic ca vârstă, dar „mare la stat”, oltean şi el, a coborât în centrul defensivei, iar fostul jucător al Craiovei, Cristi Ganea, a apărut un post neobişnuit, de atacant dreapta.

CITEŞTE CRONICA PROSPORT

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici