Satul Olimpic de la Tokyo, bula protectoare care vrea să ţină virusul la distanţă

  • Sportivii nu vor părăsi Satul Olimpic decât pentru competiţii
  • Interacţiunea sportivilor cu fanii va fi redusă la minim
  • Până la 10.000 de fani vor putea fi prezenţi în tribune la Jocurile Olimpice de la Tokyo
  • Jocurile Olimpice se vor desfăşura în perioada 23 iulie – 8 august
190 afișări
Imaginea articolului Satul Olimpic de la Tokyo, bula protectoare care vrea să ţină virusul la distanţă

Satul Olimpic de la Tokyo

Jocurile Olimpice sunt foarte aproape, iar sportivii se pregătesc să se mute temporar în Satul Olimpic.

Anul acesta, Satul Olimpic va fi adaptat la măsurile de prevenţie COVID-19. Sportivii vor fi obligaţi să poarte măştile de protecţie non-stop, chiar dacă sunt vaccinaţi, şi li se va reaminti periodic să se spele pe mâini şi să păstreze distanţa unii faţă de ceilalţi.

Comitetul Olimpic Internaţional a promis că minim 80% din rezidenţii Satului Olimpic vor fi vaccinaţi, iar comitetul de organizare de la Tokyo spune că 40.000 de oameni asociaţi cu Jocurile Olimpice se vor imuniza.

Preşedintele comitetului de organizare, Seiko Hashimoto, spune că e mândră de Satul Olimpic de la Tokyo: „Fără îndoială, Satul Olimpic de la Tokyo este cel mai bun din punctul meu de vedere. Îmi pare rău pentru Jocurile Olimpice din trecut, dar cred, din experienţă, că e cel mai bun Sat Olimpic din toate timpurile”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici