Scandal în Liga Naţională de handbal. Sute de suporteri ai Rapid Bucureşti, scoşi de jandarmi din tribune. VIDEO

Peste 250 de suporteri ai echipei de handbal Rapid Bucureşti au fost scoşi din tribunele Sălii Polivalente din Craiova, duminică după amiază, după ce au încercat să sară peste gardurile de protecţie şi să ajungă în zona rezervată fanilor olteni.

1020 afișări
Imaginea articolului Scandal în Liga Naţională de handbal. Sute de suporteri ai Rapid Bucureşti, scoşi de jandarmi din tribune. VIDEO

Cei peste 250 de suporteri ai echipei Rapid Bucureşti au fost scoşi de forţele de ordine din tribune, după ce, între ei şi fanii olteni a izbucnit un conflict. Cele două tabere şi-au adresat injurii şi ameninţări, iar unii dintre suporterii bucureşteni au vrut să sară peste gardurile de protecţie şi să ajungă în zona destinată suporterilor SCM Craiova.

Potrivit reprezentanţilor Grupării de Jandarmi Mobile Craiova, conflictul a izbucnit pe finalul meciului, iar cele două galerii au fost scoase din sală.

 

„Cele două galerii şi-au adresat ameninţări, au forţat dispozitivul constituit din poliţişti locali, moment în care jandarmii au intervenit, au aplanat situaţia respectivă, fără a fi nevoie să folosească mijloacele din dotare. Activitatea s-a derulat pe un timp foarte scurt, după care activităţile s-au desfăşurat în condiţii de normalitate”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Iulia Pînzariu, purtător de cuvânt Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova

SCM Craiova şi Rapid Bucureşti s-au întâlnit, duminică, în cea de-a treisprezecea rundă a Ligii Naţionale de handbal feminin.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici