Scandal sexual în lumea fotbalului. Tyrell Robinson, jucătorul echipei Bradford City, e acuzat că a abuzat un copil

Tyrell Robinson a fost acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu un copil, în 2018, iar clubul Bradford a anunţat că a reziliat contractul jucătorului de fotbal.

335 afișări
Imaginea articolului Scandal sexual în lumea fotbalului. Tyrell Robinson, jucătorul echipei Bradford City, e acuzat că a abuzat un copil

Sursa: Profimedia Images

Robinson va trebui să se prezinte în faţa magistraţilor din Bradford la data de 7 aprilie.

Într-un comunicat de presă, clubul Bradford a anunţat că a reziliat contractul fotbalistului.

„Clubul Bradford City s-a despărţit de Tyrell Robinson. Decizia vine după ce poliţia din West Yorkshire a confirmat faptul că Robinson este acuzat, după ce fusese arestat în august 2018. Contractul lui Robinson a fost reziliat pentru grave abateri disciplinare. Clubul nu va oferi alte detalii referitoare la acest caz”.

În urmă cu doi ani, Tyrell a fost arestat, după ce a fost suspectat de abuz sexual asupra unui minor. La acel moment, clubul Bradford a anunţat că jucătorul va fi suspendat până când cazul va fi elucidat.

Poliţia din West Yorkshire a oferit luni un comunicat de presă în care oferă informaţii în privinţa acuzaţiilor lui Robinson.

„Tyrell Robinson, în vârstă de 22 de ani, a fost acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu un copil. Acuzaţiile se referă la nişte evenimente petrecute în august 2018. De asemenea, el a fost acuzat că a realizat mai multe fotografii indecente copilului pe care mai apoi le-a distribuit. La data de 7 aprilie, se va prezenta în faţa magistraţilor din Bradford”, potrivit informaţiilor Poliţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici