Scandalul FRF | Cristi Iancu: Nicio acuzaţie a lui Răzvan Burleanu nu stă în picioare. Închei dialogul cu acest blogger

Cristi Iancu, deţinătorul companiei Sport Evolution Group, de care preşedintele FRF Răzvan Burleanu susţine că Ionuţ Lupescu s-a ajutat pentru a scurge bani din Federaţie, este de părere că şeful de la Casa Fotbalului nu face decât să defăimeze instituţia.

254 afișări
Imaginea articolului Scandalul FRF | Cristi Iancu: Nicio acuzaţie a lui Răzvan Burleanu nu stă în picioare. Închei dialogul cu acest blogger

Scandalul FRF | Cristi Iancu: Nicio acuzaţie a lui Răzvan Burleanu nu stă în picioare. Închei dialogul cu acest blogger

"Răzvan Burleanu continuă campania electorală pe seama partenerilor Federaţiei, cărora chiar el le-a prelungit contractele. Acesta este răspunsul meu la noile acuzaţii şubrede ale celui care ne aducea laudatio în scris în 2014. Răzvan Burleanu ar trebui să fie preocupat cum să aducă bani pentru FRF, nu să îndepărteze sponsorii şi finanţatorii, prin dezarhivarea şi prezentarea tendenţioasă a unor documente interne. Ce încredere vor mai avea firmele în Federaţie, dacă văd că, în funcţie de un interes electoral, şeful insituţiei dă publicităţii contracte şi defăimează? Este un prejudiciu enorm pe care acest om îl aduce Federaţiei", a declarat Cristi Iancu, pentru MEDIAFAX.

Proprietarul firmei SEG a precizat că va înceta să mai răspundă acuzaţiilor lansate de Răzvan Burleanu, pe care l-a catalogat drept un "blogger care distruge fotbalul românesc".

"Nicio acuzaţie veche sau nouă a lui Răzvan Burleanu nu stă în picioare, dar nu voi continua în public dialogul cu acest blogger care distruge fotbalul românesc. Îl aştept în instanţă să-şi motiveze acolo toate afirmaţiile şi să plătească pentru dezinformări. Un singur lucru aş vrea să mai subliniez: dacă a constatat atâtea nereguli de ce nu a făcut timp de patru ani nicio plângere şi de ce a continuat să lucreze cu noi, în mod repetat?", a încheiat Cristi Iancu.

Burleanu pretinde, prin intermediul unui material publicat luni pe blogul personal, că SEG a încasat un milion de euro din partea FRF, în timp ce Ionuţ Lupescu ocupa funcţia de director general al forului.

La alegerile din 18 aprilie pentru preşedinţia FRF şi-au anunţat candidatura Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu şi fostul fotbalist Marcel Puşcaş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici