Scenă grotescă în Liga Naţională de hochei: un şobolan mort, pus în vestiarul adversarilor

Conducerea echipei de hochei Corona Braşov a dezvăluit că jucătorii săi au avut parte de un eveniment şocant la Gheorgheni, cu ocazia partidei Progym - Corona Braşov, din 13 noiembrie.

543 afișări
Imaginea articolului Scenă grotescă în Liga Naţională de hochei: un şobolan mort, pus în vestiarul adversarilor

Scenă grotescă în Liga Naţională de hochei: un şobolan mort, pus în vestiarul adversarilor

Cei din echipa braşoveană susţin că, în momentul intrării în vestiarul repartizat lor, au avut parte de o imagine grotească şi absurdă: pe un carton se afla un şoarece mort, câteva bucăţele de slănină, un presupus desen, iar sub acestea era scris „Pire”, porecla lui Arpad Mihaly, căpitanul Coronei, şi „24”, numărul de pe tricoul de joc al acestuia, scrie Prosport

"Clubul nostru îşi exprimă indignarea faţă de un eveniment reprobabil, care nu-şi are loc în niciun domeniu, cu atât mai puţin în lumea sportului, unde ar trebui să predomine respectul, noţiunea de fair-play. Sperăm că atât conducerea clubului Progym, cât şi Federaţia Română de Hochei pe Gheaţă, vor lua măsuri pentru a se evita pe viitor astfel de situaţii jenante pentru hocheiului românesc", a declarat Emilian Cernica, preşedintele secţiei de hochei a clubului Corona Braşov.

Acesta a precizat că a făcut public acest episod la o săptămână de la producerea lui pentru a evita o atmosferă tensionată suplimentar înaintea derby-urilor cu SC Miercurea Ciuc, care au avut loc în ultimul weekend. Primul joc, la Braşov, a fost câştigat de Corona, scor 3-2, iar al doilea, la Miercurea Ciuc, de formaţia ciucană, 3-2, după şuturile de departajare.

Erno Lazar, oficial al clubului Progym, a spus că gestul este unul reprobabil. "Sigur că nu pot fi de acord cu aşa ceva, un lucru condamnabil. Din păcate, nu am reuşit să identificăm autorul, chiar dacă m-am gândit la toate variantele posibile, inclusiv la cea a unui autoatac, a înscenării", a declarat Lazar.

Progym a câştigat respectiva partidă, scor 6-4, impunându-se şi a doua zi, cu 3-1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici