Scene INCREDIBILE la Fed Cup: Ilie Năstase a fost dat afară din arenă după ce le-a jignit ca la uşa cortului pe britanice! Johanna Konta a izbucnit în lacrimi! UPDATE: Sorana Cârstea a fost învinsă

De necrezut ce se întâmplă la Mamaia: partida a fost întreruptă la scorul de 2-6, 3-1, după ce Johanna Konta s-a plâns că spectatorii îi adresează cuvinte dure! Simona Halep, la rugămintea oficialilor de la ITF, i-a îndemnat pe spectatori să se liniştească, în timp ce Monica Niculescu a fost revoltată de atitudinea arbitrului, dar şi a adversarelor: "E Fed Cup, nu înţeleg de ce vă plângeţi!". Jucătoarele au fost trimise la vestiare şi se aşteaptă o decizie din partea arbitrilor.

23607 afișări
Imaginea articolului Scene INCREDIBILE la Fed Cup: Ilie Năstase a fost dat afară din arenă după ce le-a jignit ca la uşa cortului pe britanice! Johanna Konta a izbucnit în lacrimi! UPDATE: Sorana Cârstea a fost învinsă

Scene INCREDIBILE la Fed Cup: Ilie Năstase a fost dat afară din arenă după ce le-a jignit ca la uşa cortului pe britanice! Johanna Konta a izbucnit în lacrimi! UPDATE: Sorana Cârstea a fost învinsă (Imagine: Twitter)

Ilie Năstase a ameninţat şi jignit o jurnalistă britanică: "Eşti şi urâtă, şi proastă!"

UPDATE: Scandalul nu s-a terminat nici după ce Ilie Năstase a fost evacuat din arenă, căpitanul nejucător al României făcând o criză de nervi în momentul în care a dat ochii cu o jurnalistă engleză cu care s-a mai contrat şi în timpul dimineţii. Nervos, Nasty ar fi înjurat-o şi ameninţat-o cu bătaia pe jurnalistă, reproşându-i că "a scris numai prostii" în momentul în care a relatat evenimentele petrecute la conferinţa de presă de vineri.

SCENA descrisă de PROSPORT

15:40 Partida dintre Cîrstea şi Konta s-a reluat după o pauză destul de lungă, dar românca şi-a pierdut total concentrarea din cauza scenelor incredibile petrecute la Mamaia! Johanna a revenit la nivelul din primul set şi a întors scorul: 6-2, 4-3!

15:25 Jurnaliştii britanici de la "The Telegraph" au dezvăluit motivul pentru care Ilie Năstase a fost evacuat din arenă. Conform acestora, căpitanul României le-a jignit ca la uşa cortului pe Johanna Konta şi pe Anne Keothavong: "Sunteţi două curve nenorocite", le-ar fi strigat Năstase, în două rânduri. De asemenea, românul şi-a vărsat nervii şi pe arbitru: "Care dracului e problema ta?"

15:10 Scene rar întâlnite la un asemenea nivel: căpitanul nejucător Ilie Năstase a fost trimis în tribune de arbitru, apoi evacuat de supervizorul partidei, din cauza unor injurii aduse arbitrului de scaun! Imediat, Konta îşi pierde serviciul şi începe să plângă după ce mai mulţi spectatori au agresat-o verbal în timpul punctelor.

15:00 Cîrstea câştigă un game mare, care a durat mai bine de 10 minute, şi se îndreaptă cu încredere către scaunul de odihnă. În acest timp, Ilie Năstase protestează după ce arbitrul de scaun a avertizat echipa României.

CITEŞTE ÎNTREAGA POVESTE PE PROSPORT 

LATER EDIT Fed Cup: Cîrstea a fost învinsă de Konta, iar scorul a devenit egal între România şi Marea Britanie

 Jucătoarea română de tenis Sorana Cîrstea (27 de ani, 62 WTA) a pierdut, sâmbătă, scor 2-6, 3-6, meciul jucat Johanna Konta (25 de ani, 7 WTA), al doilea din barajul pentru Grupa Mondială 2 din Fed Cup.

Partida dintre cele două sportive a durat o oră şi 29 de minute, dar a fost întreruptă de două ori din cauza unor incidente petrecute pe arena Tenis Club IDU din Mamaia. În primul set echilibrul s-a rupt destul de rapid, în game-ul trei, când cea mai bine clasată jucătoare din lotul Marii Britanii a reuşit să facă break şi nu a mai cedat avantajul până la final. Mai mult, Johanna Konta a mai reuşit o dată să câştige contra serviciul, în game-ul şapte, când s-a distanţat la 5-2. Numărul şapte în clasamentul mondial a urmat apoi la serviciu, pe care şi l-a adjudecat în 36 de minute, scor 6-2.

Actul secund a debutat sub semnul echilibrului, până în game-ul patru, când Sorana a reuşit să facă break şi să distanţeze, dar beneficiind şi de două întreruperi care au scos din ritm pe româncă, Kont a revenit şi şi-a trecut în cont setul doi, scor 6-3, în 53 de minute.

După prima zi a confruntării dintre România şi Marea Britanie din Fed Cup, scorul este 1-1, după ce Halep a învins-o pe Watson în primul meci, scor 6-4, 6-1. Duminică, Simona Halep o înfruntă pe Johanna Konta, de la ora 11:00, iar Irina Begu va juca împotriva lui Heather Watson. În cazul în care egalitatea se va menţine, Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu vor înfrunta "dublul" britanic format din Laura Robson şi Jocelyn Rae.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici