Schi: Competiţia FIS Children Trophy are loc în perioada 16-19 februarie în Poiana Brasov

  • Competiţia FIS Children Trophy va avea loc în perioada 16-19 februarie în Poiana Braşov.
  • Ajunsă acum la cea de-a patra ediţie, această competitie va alinia la start un număr de aproximativ 100 de sportivi schiori, fete şi băieţi, din categoriile 12-14 ani şi 15-16 ani.
240 afișări
Imaginea articolului Schi: Competiţia FIS Children Trophy are loc în perioada 16-19 februarie în Poiana Brasov

Schi: Competiţia FIS Children Trophy are loc în perioada 16-19 februarie în Poiana Brasov

Vor participa ţări precum: Bulgaria, Ucraina, Grecia, Slovacia, Bosnia şi Herţegovina, Ungaria si România.

Primarul Allen Coliban a anuntat ca are în plan extinderea capacităţii domeniului schiabil de la 4.300 la 6.200 schiori pe zi, creşterea suprafeţei schiabile de la 75 hectare, la 100 hectare (+33%), creşterea lungimii cumulate a pârtiilor de la 20 km la 30 km (+50%), construirea a două noi telescaune fixe de 4 locuri, construirea unei gondole de 10 locuri, cu o capacitate de 2.400 de persoane/oră, două parcări cu un total de 600 de locuri în zona staţiei Cheişoara, acoperirea întregului domeniu schiabil existent cu instalaţii de produs zăpadă artificială şi noi instalaţii de nocturnă pe pârtiile Drumul Roşu şi Subteleferic.

FIS Children Trophy va continua să fie organizat în România până în anul 2022, fiind înscris în calendarul Federaţiei Internaţionale de Schi (FIS).

Comitetul de organizare (CO) va asigura teste rapide de COVID – 19, pentru concurenţii la competiţiile FIS Children Trophy şi FIS SES Cup şi va pune la dispoziţia acestora măşti de protecţie FFP2 pentru toţi participanţii, antrenorii, atleţii şi oficialii concursurilor, pe întreaga durată a defăşurării competitiilor.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
schi,
competiţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici