Schimbare de ultim moment la naţională, după accidentarea lui George Puşcaş

Atacantul lui Farul Constanţa Louis Munteanu a fost convocat de Edward Iordănescu la Naţională, în locul lui George Puşcaş, care s-a accidentat.

246 afișări
Imaginea articolului Schimbare de ultim moment la naţională, după accidentarea lui George Puşcaş

George Puşcaş iese din joc

George Puşcaş s-a accidentat sâmbătă, la echipa de club, şi nu va putea onora convocarea la prima reprezentativă.

„Staff-ul medical al echipei naţionale a considerat că George nu va putea fi recuperat în timp util şi astfel s-a renunţat la venirea lui în ţară”, a anunţat Federaţia Română de Fotbal.

În locul atacantului de la Genoa, Edward Iordănescu l-a convocat pe Louis Munteanu. Atacantul de la Farul Constanţa fusese convocat la Naţionala U21.

Lotul convocat de Iordănescu se reuneşte duminică la Mogoşoaia pentru pregătirea startului preliminariilor de calificare la Campionatul European 2024.

România va juca sâmbătă, 25 martie, în deplasare cu Andorra, iar marţi, 28 martie, pe Arena Naţională cu Belarus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici