Schimbări în echipa masculină de handbal Minaur Baia Mare. Cine vine şi cine pleacă?

CS Minaur Baia Mare a făcut joi primul anunţ oficial referitor la campania de transferuri din acest sezon, începând cu echipa de handbal masculin, care rămâne în această vară fără 8 jucători.

98 afișări
Imaginea articolului Schimbări în echipa masculină de handbal Minaur Baia Mare. Cine vine şi cine pleacă?

FOTO: Facebook CS Minaur Baia Mare

Astfel, conform site-ului oficial al grupării băimărene, la finalul sezonului 2020-2021, au plecat de la Minaur portarul Ionuţ Ciobanu, extrema dreaptă Georgel Haiduc, pivoţii Albert Cristescu şi Paul Oargă şi interii Ionuţ Ramba, Jose Toledo, Nikola Skrobic, Daniel Mureşan.

Au rămas la echipă portarii Barna Buzogany şi Răzvan Pop şi jucătorii Milan Kotrc, Daniel Bera, Sergiu Makaria, Tomáš Cíp, Tudor Bogdan Buguleţ, Mihai Buşecan, Robert Nagy, Călin Căbuţ, Alexandru Csepreghi, Andrei Buzle, Erik Pop (revenit după împrumutul de la CSM Făgăraş) şi Mihai Dobra.

La capitolul sosiri a fost anunţat deocamdată portarul ucrainian Anton Terekhov (28 ani) care a mai jucat în carieră la Portovik Yuznîi (Ucraina), Kehra (Estonia), Motor Zaporoje (Ucraina) şi Sandra SPA Pogon Szczecin (Polonia).

Face parte din echipa naţională a Ucrainei, unde are 12 apariţii, ultima oară la Campionatul European din 2020 din Suedia, Austria şi Norvegia.
În sezonul 2019-2020 a evoluat în 26 de partide pentru Pogon Szczecin (24 în campionat şi două în Cupa Poloniei), în timp ce în campionatul recent încheiat are 17 prezenţe. Pogon a terminat Superliga din Polonia pe locul 8.

Presa locală a amai anunţat recent şi transferul coordonatorului de joc de origine sârbo-croată Stefan Vujic, care a încheiat recent contractul cu Dinamo Bucureşti, unde a evoluat în ultimii 2 ani.

Astfel, conform anunţurilor făcute până în acest moment, echipa maramureşeană are în lot 3 portari, 5 extreme, 6 coordonatori, 2 pivoţi şi un inter.

Conform site-ului csminaur.ro, urmează a fi anunţate şi alte transferuri în zilele următoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici