Schimbul de replici dintre Simona Halep şi antrenorul său, comentat de un apropiat: Nu este o surpriză. Eu am "învăţat-o"

Simona Halep a trecut în sferturi de Qiang Wang, locul 18 mondial, scor 6-4, 7-5. Dar, în timpul meciului a avut un schimb de replici tensionat cu antrenorul ei Daniel Dobre. Momentele respective au fost comentate şi de căpitanul-nejucător al echipei de Fed Cup, Florin Segărceanu.

2153 afișări
Imaginea articolului Schimbul de replici dintre Simona Halep şi antrenorul său, comentat de un apropiat: Nu este o surpriză. Eu am "învăţat-o"

Schimbul de replici dintre Simona Halep cu antrenorul la turneul de la Miami, comentat de un apropiat: Nu este o surpriză. Eu am "învăţat-o"

În semifinale Simona Halep o va întâlni pe Karolina Pliskova

"Pe Simona trebuie să o iei aşa cum este. Eu am 'învăţat-o'. La Fed Cup ştiu ce am de făcut, am mai lucrat cu ea. Simona are o refulare în astfel de momente şi trebuie să accepţi. Sunt obişnuit cu aşa ceva. Trebuie să accepţi şi să te aştepţi la acest lucru. Nu este o surpriză. Cine o cunoaşte pe Simona, şi vrea să fie aproape şi să o ajute, trebuie să accepte aceste lucruri. Ea se descarcă în aceste momente. Trebuie să o laşi pe ea să se descarce şi, după aceea, să poţi să îi trimiţi ceva pozitiv şi să o ajuţi", a spus Florin Segărceanu la Digi Sport.

Simona Halep a fost condusă cu 5-1 în setul 2 de către Wang, dar a revenit şi l-a adjudecat, după ce-l câştigase şi pe primul. "Meciul nu este unul ieşit din comun, pentru că ştiam că totul depinde de ea. Când poate să se concentreze şi să îşi vadă de jocul ei, nu poate să aibă probleme. Nu a fost calmă, aici este o problemă a ei. Se întâmplă să se grăbească. Eu, de exemplu, am văzut acest lucru. Şi ea recunoaşte că trebuie să se tempereze. Se întâmplă să nu facă acest lucru. Faptul că poţi să revii, îţi dă o încredere şi acesta este punctul forte al Simonei Halep. Ea a acumulat foarte mult în ultimii ani şi eu cred că, din punct de vedere al încrederii şi al experienţei, este la nivel maxim", a mai spus Segărceanu.

Citeşte continuarea în prosport.ro 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici