Schumacher a ajuns la un acord privind prelungirea contractului cu Ferrari

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher a ajuns, joi, la un acord privind prelungirea cu trei ani a contractului său de consultant al Ferrari, poziţie pe care germanul o ocupă de când s-a retras din activitate, în 2006, informează www.autosport.com.

17 afișări
Imaginea articolului Schumacher a ajuns la un acord privind prelungirea contractului cu Ferrari

Schumacher a ajuns la un acord privind prelungirea contractului cu Ferrari (Imagine: Mediafax Foto)

"Ieri (n.r. - joi), preşedintele Ferrari, Luca di Montezemolo, şi cu mine am ajuns la un acord pentru extinderea colaborării noastre pentru trei ani. Sunt foarte bucuros de acest lucru şi întotdeauna mi-a plăcut să fiu parte a familiei Ferrari. De asemenea, numele Ferrari simbolizează pentru mine pasiune, calitate şi sport", a declarat, vineri, Schumacher, pe site-ul său personal.

Septuplul campion mondial a precizat că se va concentra pe dezvoltarea maşinilor Ferrari de şosea, după ce a jucat un rol important în câteva modele recente ale mărcii.

"Ne-am înţeles ca eu să mă implic mai mult în Divizia GT, în zona maşinilor de şosea. Mi-a plăcut să particip la dezvoltarea modelelor Ferrari California şi 430 Scuderia, dar şi la noul 458 Italia, care va fi prezentat săptămâna viitoare la Frankfurt Motor Show", a adăugat Schumacher.

Luna trecută, Schumacher a fost foarte aproape să revină în Formula 1 la Ferrari, dar o mai veche accidentare la gât l-a împiedicat să-l înlocuiască pe Felipe Massa la Marele Premiu al Europei de la Valencia. Massa a suferit un accident la Budapesta, la MP Ungariei, şi este indisponibil până la sfârşitul sezonului. Brazilianul a fost înlocuit la două curse de pilotul de teste Luca Badoer şi, începând de vineri, de Giancarlo Fisichella.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici