Schumacher apelează la exerciţii fizice ca să fie competitiv şi să nu facă burtă

Septuplul campion mondial Michael Schumacher a recunoscut că face exerciţii fizice pentru a rămâne competitiv în Formula 1 şi a se apropia de compatriotul său Sebastian Vettel, dar şi pentru că se teme să nu facă "burtă".

180 afișări
Imaginea articolului Schumacher apelează la exerciţii fizice ca să fie competitiv şi să nu facă burtă

Michael Schumacher (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Mereu m-am întrebat cum aş arăta dacă aş avea burtă de bere", a declarat Schumacher, în vârstă de 42 de ani, pentru revista Fit for Fun. "Din fericire sunt destul de mândru încât să muncesc mai mult în sala de forţă", a adăugat el.

Schumacher a ocupat locul cinci la Grand Prix-urile din Belgia şi Italia, iar de la revenirea în circuit cea mai bună clasatre este locul 4 la Marele Premiu al Canadei, din 13 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici