SCM Rm. Vâlcea şi CSM Bucureşti joacă astăzi în Liga Campionilor. Misiune extrem de dificilă pentru campioana României

SCM Rm. Vâlcea şi CSM Bucureşti vor evolua sâmbătă în etapa a 3-a a Ligii Campionilor la handbal feminin, încercând să facă noi paşi pentru calificarea în Main Round. Campioana României are însă o misiune extrem de dificilă, pe terenul echipei Buducnost.

293 afișări
Imaginea articolului SCM Rm. Vâlcea şi CSM Bucureşti joacă astăzi în Liga Campionilor. Misiune extrem de dificilă pentru campioana României

SCM Rm. Vâlcea şi CSM Bucureşti vor juca sâmbătă în Liga Campionilor la handbal feminin

În schimb, CSM Bucureşti nu ar trebui să întâmpine probleme majore în faţa formaţiei poloneze MKS Lublin, care a pierdut la 10 goluri diferenţă la Rostov Don. Corona Braşov, Măgura Cisnădie şi SCM Craiova au la rândul lor examene importante în Cupa EHF, în tentativa de a pătrunde în faza grupelor.

Programul de sâmbătă al echipelor româneşti în cupele europene:

Bera Bera – Corona Braşov (Cupa EHF, ora 18:00)
CSM Bucureşti – Lublin (Liga Campionilor, ora 18:00)
Galychanka – Măgura Cisnădie (Cupa EHF, ora 18:00)
Tertnes Bergen – SCM Craiova (Cupa EHF, ora 18:00)
Buducnost – SCM Rm. Vâlcea (Liga Campionilor, ora 20:00)

Fără doar şi poate Buducnost Podgorica – SCM Rm. Vâlcea este meciul zilei în handbalul feminin, în ceea ce ne priveşte. Vorbim şi despre o rivalitate între cele două localităţi, care au ţinut suporterii cu sufletul la gură în urmă cu 8-12 ani, pe când fostul Oltchim era o echipă cu pretenţii în Liga Campionilor. Acum, Buducnost este o candidată la Final Four, în timp ce Vâlcea încearcă să redevină o forţă şi în Europa.

Deocamdată, experienţa formaţiei lui Florentin Pera nu este un argument, iar asta s-a văzut şi săptămâna trecută, când a pierdut cu 37-24 la Brest. De partea cealaltă, Buducnost a primit 35 de goluri în ultimul meci pe teren propriu, tot cu Brest (32-35), un record negativ pentru ultimul deceniu. Ambele au învins însă Bietigheim la şapte goluri diferenţă, astfel că sunt în grafic pentru a avansa în turul următor. Buducnost aşteaptă Vâlcea cu trei foste jucătoare ale CSM Bucureşti, Radicevic, Mehmedovic şi Lazovic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici