Scor final CFR Cluj - Academica Clinceni. Edward Iordănescu, nemulţumit de criticile aduse echipei

  • CFR Cluj a câştigat joi deplasarea de la Academica Clinceni, cu 1-0 şi a rămas lider în clasament.
  • Antrenorul Edward Iordănescu s-a arătat nemulţumit după meci de faptul că echipa sa a fost criticată după primirea celor două goluri, în meciul cu Craiova.
706 afișări
Imaginea articolului Scor final CFR Cluj - Academica Clinceni. Edward Iordănescu, nemulţumit de criticile aduse echipei

Scor final CFR Cluj - Academica Clinceni. Edward Iordănescu, nemulţumit de criticile aduse echipei

„A fost o dublă deplasare, la FCSB şi Clinceni, două jocuri foarte grele, din care am obţinut 4 puncte. Ne aşteptam azi la un joc foarte greu. Un adversar care a învins atât Universitatea Craiova, cât şi FCSB. Noi am reuşit să îi învingem de 3 ori şi asta ne bucură, pentru că am avut un joc greu”, a spus Edward Iordănescu, după meci, la Digi Sport.

El a ţinut să precizeze că este nevoit să facă schimbări dese de la un meci la altul. „Am făcut 5 schimbări în primul unsprezece, am apelat din nou la sistemul de rotaţie, pentru că timpul este foarte scurt de recuperare. Am luat în calcul şi căldura, ora de desfăşurare a meciului. Mă bucur că echipa a răspuns bine, au avut o atitudine foarte bună, au intrat bine în joc, au marcat foarte repede. Salut asta, salut eficienţa şi punctele. Am avut şi alte ocazii pe care puteam să le valorificăm şi să omorâm meciul mai repede. Am avut şi momente în care puteam genera ocazii periculoase. Din păcate de multe ori nu am luat decizia corectă, fie la ultima pasă, fie la finalizare. Rămânem cu partea cea mai bună. Am luat toate cele 3 puncte şi rămânem în fotoliul de lider.”

Antrenorul ardelenilor s-a arătat nemulţumit de criticile venite după meciul cu Universitatea Craiova: „M-a surprins neplăcut când am primit cele două goluri din faze fixe, la Craiova, şi toată lumea a început să comenteze despre faze fixe, în condiţiile în care noi 10 meciuri nu primisem gol. Repede, în România, se trece de la o extremă la alta. Aştept şi acum să curgă cerneala cu editoriale. Am văzut că sunt cronometrat şi cât stau pe bancă şi cât mă ridic în picioare. Mulţumesc lui Dumnezeu că nu mi-am pierdut vreun nasture, că şi asta s-ar fi comentat.”

Referindu-se la speculaţiile făcute în legătură cu faptul că CFR ar avea o relaţie de prietenie cu Sepsi Sfântu Gheorghe, Iordănescu a mai spus: „Luaţi meciurile şi vedeţi cum s-au derulat. Şi mă rezum la a analiza cele două jocuri de când sunt eu aici. Ambele le-am câştigat cu 1-0, extrem de greu. Pentru mine sunt speculaţii şi nu pot să mă hazardez. Eu resping din capul locului astfel de teorii.”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici