Scor fluviu în meciul FC Constanţa – FC Botoşani. Alibec face hat-trick-ul

Liderul Superligii, FC Constanţa, a produs duminică scorul actualei ediţii de campionat, învingând pe teren propriu pe FC Botoşani cu un neverosimil 8-0, într-un meci contând pentru etapa a 19-a etapă a Ligii 1. Alibec a reuşit un hat-trick, ratând totodată şi un penalty.

467 afișări
Imaginea articolului Scor fluviu în meciul FC Constanţa – FC Botoşani. Alibec face hat-trick-ul

Scor fluviu în meciul FC Constanţa – FC Botoşani. Alibec face hat-trick-ul

După o primă jumătate de oră echilibrată, în care liderul campionatului a deschis scorul în minutul 11, prin Grameni, oaspeţii au fost penalizaţi cu un cartonaş roşu, arătat lui Alin Seroni, botoşănenii fiind nevoiţi să continue în 10 oameni.

Odată cu ruperea echilibrului numeric, gazdele s-au dezlănţuit şi şi-au creat mai multe faze de poartă, soldate în minutul 45 cu o lovitură de pedeapsă.

Alibec a ratat în primă fază, dar mingea i-a revenit şi a dus scorul la 2-0 înainte de pauză.

La reluare, constănţenii au declanşat ofensiva, dând foarte puţine ocazii oaspeţilor să treacă dincolo de jumătatea terenului.

Pitu a majorat la 3-0, cu un şut de la aproximativ 30 de metri, nu înainte ca Alibec să fi şutat şi el periculos de două ori, la poarta moldovenilor.

În minutul 66, Vlad Morar a marcat un gol uşor, autorul moral fiind însă acelaşi Alibec, care a trimis un şut lobat care a nimerit transversala şi a ricoşat la Morar, care a punctat cu poarta goală (4-0).

Tot Morar a făcut 5-0, peste doar 3 minute, cu un şut plasat din marginea careului, după o angajare a lui Alibec.

Acelaşi Alibec care mai marchează apoi de alte două ori, pentru 7-0 (min. 77), din 6 metri, şi 9-0 (min. 87), cu un şut din marginea careului.

Tot Alibec l-a angajat şi pe Kiki, autorul golului de 8-0, car a şutat frumos, pe diagonală, din marginea careului, aproape de vinclul porţii lui Pap.

FC Constanţa se menţine în fruntea clasamentului, cu 44 de puncte, cu 6 mai multe decât a doua clasată, campioana la zi, CFR Cluj. FC Botoşani e pe 12, cu 20 de puncte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici