Scottish Sun: Unirea a arătat instinct de ucigaş

"Unirea a arătat instinct de ucigaş", a titrat The Scottish Sun după meciul Glasgow Rangers – Unirea Urziceni, scor 1-4, din etapa a treia a grupei G aLigii Campionilor.

16 afișări
Imaginea articolului Scottish Sun: Unirea a arătat instinct de ucigaş

Scottish Sun: Unirea a arătat instinct de ucigaş (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Rangers a marcat şi s-a dus la somn. Unirea a marcat şi s-a înfipt la jugulară. Înfrângere şocantă pentru Rangers. O fi Unirea o echipă mică şi fără istorie, dar a arătat că deţine mari ambiţii. Dan Petrescu a spus că Gordon Strachan l-a ajutat să devină antrenorul care e. Iar ucenicul începe să-şi facă un nume pe continent. La final, Petrescu a fost triumfător. A luat jucători de niciunde și i-a transformat în staruri, care pun clubul Unirea pe harta Europei fotbalistice", a scris publicația menţionată.

The Scottish Sun a publicat un material laudativ la adresa portarului Daniel Tudor: "Danny, debut de neuitat". "A intrat în poartă în locul accidentatului Arlauskis. La 34 de ani, a pus în mâini mănuşile pentru prima oară din vară încoace. Şi a devenit erou, apărând penaltiul bătut de Davies şi conducându-şi echipa spre o superbă victorie europeană", a comentat sursa citată.

"Cea mai groaznică seară. Rangers, schilodită de plevușcă", a mai scris The Scottish Sun. "Umilita Rangers a trăit unul dintre cele mai rele rezultate din istoria europeană. A fost umilită cu 4-1 de necunoscuta Unirea Urziceni. Starurile lui Walter Smith au trăit o noapte a ruşinii, luând cea mai jenantă bătaie în Liga Campionilor. Smith aproape că nu se putea uita la showul de groază. Unirea nu mai câştigase până acum în Europa, era abia al cincilea lor meci în cupele europene. Să pierzi cu 4-1 cu Sevilla e una, dar să iei bătaie la acelaşi scor de o echipă aflată la prima experienţă în Ligă e cu totul altceva. Rangers a fost o ruşine, oamenii lui Petrescu i-au umilit pe scoţieni, maniera în care a căzut echipa lui Smith făcând înconjurul Europei. Finalul a consfinţit coşmarul. Va trebui mult timp ca Ibrox să-şi revină", a scris sursa citată.

Tot cotidianul scoțian scrie că "Unirea nu va câștiga vreodată Liga Campionilor, iar adevărul e că este o echipă obişnuită, lipsită de strălucirea unei mari echipe, doar Rangers i-a făcut să arate impresionant".


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici