Scrisoare de condoleanţe de la Blatter după decesele lui Lică Nunweiller şi Vasile Suciu

Preşedintele FIFA, Joseph S. Blatter, i-a trimis o scrisoare de condoleanţe preşedintelui FRF, Mircea Sandu, în care îşi exprimă regretul pentru decesele foştilor fotbalişti Lică Nunweiller şi Vasile Suciu, informează frf.ro.

331 afișări
Imaginea articolului Scrisoare de condoleanţe de la Blatter după decesele lui Lică Nunweiller şi Vasile Suciu

Preşedintele FIFA, Joseph S. Blatter (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Dragă domnule Preşedinte, dragă prietene,

Îţi scriu astăzi cu inima tristă, după ce am aflat de decesul fostului component al echipei naţionale a României, Lică Nunweiller, şi de cel al fostului portar al echipei Steaua Bucureşti, Vasile Suciu. În nume personal şi în cel al FIFA, doresc să transmit sincerele condoleanţe familiei fotbalului românesc şi, cel mai important, familiilor, prietenilor şi celor care au iubit aceste mari personalităţi sportive. Sperăm ca, într-o oarecare măsură, cuvintele noastre de sprijin vor aduce puţină pace şi alinare în aceste momente de tristeţe", se arată în scrisoarea semnată de Blatter.

Fostul fotbalist al formaţiei Dinamo Bucureşti Lică Nunweiller, în vârstă de 74 de ani, a decedat vineri, la Spitalul Floreasca din Capitală, iar fostul portar al echipelor Steaua, Jiul Petroşani şi Sportul Studenţesc, Vasile Suciu, a murit, sâmbătă, la vârsta de 71 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici