Scuze de la Jandarmeria Galaţi: un jandarm a descărcat un spray lacrimogen pe stadion

În urma incidentului, meciul a fost oprit câteva minute, iar spectatorii, jucătorii şi arbitrii aflaţi în apropiere au avut probleme de respiraţie.

290 afișări
Imaginea articolului Scuze de la Jandarmeria Galaţi: un jandarm a descărcat un spray lacrimogen pe stadion

Scuze de la Jandarmeria Galaţi: un jandarm a descărcat un spray lacrimogen pe stadion

Incidentul s-a produs joi seara, pe stadionul din Galaţi, în timpul meciului de fotbal Oţelul-FCSB.

„Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Galaţi transmite scuze publice tuturor spectatorilor de la evenimentul sportiv desfăşurat în data de 10 noiembrie a.c., cât şi reprezentanţilor celor două cluburi sportive, a jucătorilor şi oficialilor, pentru disconfortul creat ca urmare a descărcării accidentale a unui dispozitiv iritant lacrimogen”, scrie în mesajul jandarmilor gălăţeni.

Ancheta a stabilit că spre finalul partidei de fotbal, la solicitarea firmei de pază care asigura ordinea publică în incinta arenei sportive, o grupă de jandarmi s-a deplasat în interiorul tunelului de acces către terenul de joc pentru a preveni eventualele incidente.

„În momentul deplasării jandarmilor, în interiorul tunelului, unul dintre jandarmi a declanşat dintr-o eroare dispozitivul iritant lacrimogen, moment în care substanţa s-a dispersat din tunel către tribune şi terenul de joc”, au precizat jandarmii.

Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi a solicitat o anchetă detaliată, iar rezultatele vor fi anunţate public.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici