Se descurcă şi fără Dennis Man. FCSB învinge ”lanterna roşie”, Poli Iaşi, cu 3-1

Plecarea lui Dennis Man la Parma, pe o sumă record în Liga 1, nu a afectat apetitul de gol al celor de la FCSB, care au învins cu 3-1 pe Ploi Iaşi, echipa aflată pe ultima poziţie în clasament şi care a rămas şi fără antrenor.

405 afișări
Imaginea articolului Se descurcă şi fără Dennis Man. FCSB învinge ”lanterna roşie”, Poli Iaşi, cu 3-1

Sursa foto: Mediafaxfoto

Florin Tănase a deschis scorul în minutul 25, egalând-ul pe Dennis Man în topul golgheterilor, cu 14 goluri. Ieşenii, conduşi de pe bancă de interimarul Adrian Kerezsy, au egalat imediat după pauză, însă nu a fost decât un foc de paie.

Moruţan, revenit săptămâna aceasta la antrenamente, a marcat pentru 2-1, în minutul 67, tânărul Octavian Popescu închizând tabela la 3-1, în minnutul 90, asistat de Coman.

FCSB ajung la cota de 45 de puncte şi e în continuare în fruntea clasamentului, fără a fi în pericol de a fi detronată etapa aceasta.

Poli Iaşi se zbate mai departe pe ultimul loc şi aşteaptă etapa viitoare în Copou pe Universitatea Craiova, altă echipă rămasă fără antrenor, chiar sâmbătă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici