Se naşte o nouă stea în tenisul feminin. Cine este puştoaica de 15 ani care s-a calificat în turul 3 la Australian Open 2018

Marta Kostyuk a lăsat pe toată lumea cu gura căscată după ce a devenit cea mai tânără jucătoare care se califică în turul trei la Australian Open în ultimii 22 de ani.

4592 afișări
Imaginea articolului Se naşte o nouă stea în tenisul feminin. Cine este puştoaica de 15 ani care s-a calificat în turul 3 la Australian Open 2018

Se naşte o nouă stea în tenisul feminin. Cine este puştoaica de 15 ani care s-a calificat în turul 3 la Australian Open

La numai 15 ani, Marta Kostyuk face senzaţie la Australian Open

Ucraineanca Marta Kostyuk are un viitor strălucit în faţă, iar performanţa reuşită la Australian Open este foarte relevantă!

La numai 15 ani, Kostyuk s-a calificat în turul al treilea la primul Mare Şlem din 2018, după ce a învins-o miercuri pe Olivia Rogowska (Australia, 168 WTA), scor 6-3, 7-5.

Realizarea Martei este cu atât mai lăudabilă cu cât tânăra jucătoare vine din calificări la Melbourne, iar în prima manşă de pe tabloul principal a eliminat-o pe Shuai Peng, favorită 25, cu 6-2, 6-2.

Ucraineanca îi calcă pe urme Martinei Hingis

Citiţi continuarea articolului pe prosport.ro

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici