Sebastian Ciobanu se luptă cu bosniacul Poturak pentru un loc în semifinala Superkombat. Programul galei de la Arad

Luptătorul Sebastian Ciobanu şi bosniacul Dzevad Poturak se vor lupta în "main event-ul" galei Superkombat World Grand Prix de la Galleria Arad pentru un loc în semifinala celui mai puternic circuit de arte marţiale din Europa, se arată într-un comunicat al organizatorilor remis agenţiei MEDIAFAX.

347 afișări
Imaginea articolului Sebastian Ciobanu se luptă cu bosniacul Poturak pentru un loc în semifinala Superkombat. Programul galei de la Arad

Sebastian Ciobanu (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Preşedintele Superkombat, Eduard Irimia, a anunţat "fight-card-ul" evenimentului programat pentru 20 octombrie, de la ora 21.00, în centrul comercial din Arad, urmând ca 16 luptători din 9 ţări să se înfrunte în gala transmisă în direct în 75 de ţări prin intermediul Eurosport. Deşi iniţial erau anunţaţi 6 români pentru cel de-al patrulea World Grand Prix al anului 2012, numărul acestora a crescut, după ce pe listă s-a adăugat şi campionul naţional la categoria 72 de kilograme, Claudiu Bădoi, care va lupta într-un "super-fight" cu israelianul Alex Tropimov.

Cel mai greu luptător de stand up din lume Alexandru Lungu (165 de kilograme) va încerca să-l răpună pe americanul din Samoa, Deutsch Pu’u, la rândul său un colos de peste 125 de kilograme, în timp ce noua vedetă a kick-boxing-ului european Andrei Stoica îl are ca adversar pe croatul Toni Milanovici.

În piramidă se vor duela sportivi de pe 3 continente, Europa, Africa şi America de Nord. Cehul Roman Kleibl, cel care l-a învins pe Daniel Ghiţă în trecut, se va bate cu americanul Steve Banks, în timp ce marocanul Fikri Ameziane, considerat noul Badr Hari, îl întâlneşte pe muntenegreanul Goran Radonjici. Învingătorul turneului se va califica la gala semifinală Superkombat Final Elimination de pe 10 noiembrie, la fel ca şi câştigătorul din "main-event-ul" Ciobanu - Poturak.

Biletele galei Superkombat WGP 11 vor fi distribuite gratuit de Galleria Arad clienţilor săi prin diferite promoţii care vor avea loc până în ziua de 20 octombrie. La eveniment sunt aşteptaţi aproximativ 1.500 de spectatori, printre aceştia şi Cătălin Moroșanu, Raul Cătinaş şi Benny Adegbuyi, care pe 14 octombrie, la Tokyo, vor lupta în K-1 Final 16.

Programul galei de la Arad:

Meci de rezervă (+96 kg)

1. Dmitri Bezus (Ucraina) vs Răzvan Ghiţă (România)

Semifinale (+96 kg)

2. Fikri Ameziane (Maroc) vs Goran Radonjic (Muntenegru)

3. Steve Banks (SUA) vs Roman Kleibl (Cehia)

Super-fight (-72 kg)

4. Alex Tropimov (Israel) vs Claudiu Bădoi (România)

Super Fight (-95 kg)

5. Toni Milanovic (Croaţia) vs. Andrei Stoica (România)

Super Fight (+125 kg)

6. Deutsch Pu’u (SUA) vs Alexandru Lungu (România)

Super Fight (+96 kg)

7. Dzevad Poturak (Bosnia Herţegovina) vs Sebastian Ciobanu (România)

Finala turneului (+96 kg)

8. Învingător semifinală 1 vs Învingător semifinală 2

Titlul naţional al României (75 kg)

9. Adrian Mitu (România) vs Miodrag Olar (România)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici