Sebastian Colţescu, suspendat până la finalul sezonului după incidentul de la meciul PSG - Istanbul

  • Arbitrul Sebastian Colţescu a fost suspendat până la finalul sezonului după incidentul de la meciul PSG - Istanbul Basaksehir.
  • Potrivit L'Équipe, UEFA a considerat că arbitrul român a avut un comportament nepotrivit când a identificat un jucător în funcţie de culoarea pielii.
2134 afișări
Imaginea articolului Sebastian Colţescu, suspendat până la finalul sezonului după incidentul de la meciul PSG - Istanbul

Sebastian Colţescu, suspendat până la finalul sezonului după incidentul de la meciul PSG - Istanbul

UEFA a anunţat luni că arbitrul Sebastian Colţescu nu va mai arbitra până la finalul sezonului, iar asistentul Octavian Şovre a primit un avertisment. De asemenea, Webo, persoana vizată de cuvintele folosite de Colţescu, a fost suspendată pentru un meci pentru „conduită nesportivă”.

Arbitrul Sebastian Colţescu şi asistentul Octavian Şovre au fost acuzaţi că, în timpul meciului din Champions League, dintre PSG şi Istanbul Basaksehir, din 8 decembrie 2020, ar fi folosit expresia „cel negru” sau „ăla negru” cu tentă rasistă, în încercarea de a indica şi identifica un jucător al echipei turce.

Conversaţia a fost auzită de Pierre Webó, antrenorul secund al echipei turce, care a reacţionat şi a provocat o reacţie în lanţ a jucătorilor, care a dus la retragerea ambelor echipe de pe teren şi amânarea meciului pentru a doua zi, cu altă brigadă. Totuşi, Colţescu a fost achitat pentru acuzaţia de rasism.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici