Secretele celei mai bune handbaliste din lume! Cum stă cu dragostea Cristina Neagu

La 29 de ani, Cristina Neagu este cea mai bună handbalistă din lume şi „motorul” echipei noastre naţionale. România se află în acest moment în optimile Campionatului Mondial de handbal feminin şi datorită ei. Un calcul arătă că jucătoarea înseamnă 25% din atacul naţionalei, lucru care s-a văzut din plin la meciul cu Franţa în care a absentat, iar România a pierdut.

6882 afișări
Imaginea articolului Secretele celei mai bune handbaliste din lume! Cum stă cu dragostea Cristina Neagu

Secretele celei mai bune handbaliste din lume! Cum stă cu dragostea Cristina Neagu

Legitimată la CSM Bucureşti, aceasta câştigă 300.000 de euro pe an. Vedetă pe terenul de handbal, Cristina Neagu îşi ţine viaţa privată departe de ochii curioşilor. Singura relaţie sentimentală despre care se ştie că avut-o este cea cu Dacian Vizitiu, fratele Patriciei Vizitiu, cea mai bună prietenă a ei. Cei doi au fost împreună patru ani, între 2008 şi 2012.

„Cristina este o sportivă serioasă! Pe ea o interesează handbalul, nu cluburile de fiţe sau bărbaţii dornici de aventuri. În spatele succesului de care se bucură stă foarte multă muncă. Ea ştie că talentul nu e suficient pentru a se menţine în top”, a declarat o apropiată a sportivei pentru un ziar monden.

„În prezent, Cristina nu are iubit! Nu o interesează acest aspect, în acest moment”, ne-a mai spus sursa noastră, care a adăugat: „Oricum, cine vrea să încerce să o cucerească, trebuie să vină obligatoriu cu un buchet de tandafiri. Astea sunt florile ei preferate”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici