Şeful WTA, Steve Simon, a primit asigurări cu privire la siguranţa tenismenei Peng Shuai

  • Povestea lui Peng Shuai a luat amploare în ultima săptămână, cu mişcarea #WhereIsPengShuai (Unde este PengShuai), mulţi jucători de tenis şi persoane implicate în acest sport temându-se pentru siguranţa starului chinez.
  • Sportiva a acuzat un fost demnitar al guvernului chinez de agresiune sexuală.
966 afișări
Imaginea articolului Şeful WTA, Steve Simon, a primit asigurări cu privire la siguranţa tenismenei Peng Shuai

Sursa foto: profimedia

WTA a emis o declaraţie prin care a cerut încetarea cenzurii asupra lui Shuai, precum şi o anchetă completă asupra acuzaţiilor sale.

Însă, cele mai multe voci ale tenisului mondial s-au declarat nemulţumite de demersul WTA în încercarea de a o găsi, considerându-l insuficient.

Christopher Clarey, un cunoscut jurnalist de tenis de la New York Times, a vorbit cu şeful WTA, Steve Simon, care a dezvăluit că, deşi nu a vorbit direct cu ea, a primit asigurări că aceasta este în siguranţă.

"Toate contactele noastre şi toată echipa noastră din circuit care a avut contacte şi relaţii cu ea de-a lungul anilor au luat legătura cu ea. Am contactat, de asemenea, toţi sportivii WTA din regiune care credem că ar avea relaţii cu ea", a declarat Simon pentru NY Times.

"Am auzit acelaşi lucru de la toată lumea, că nu au reuşit să ajungă direct la ea. Toate sursele spun că este bine, că se simte bine şi că nu este ameninţată, dar nu am reuşit să vorbim cu ea direct până la această dată. Nu am cunoştinţă de nimeni care să o fi făcut până în acest moment".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici