Segărceanu se autopropune antrenor pentru Halep: Îmi ofer serviciile să o ajut cât timp se antrenează în ţară

Simona Halep a rămas fără antrenor, după ce Darren Cahill a anunţat că îşi ia un an de pauză, dar nu duce lipsă de oferte. Până când numărul 1 mondial va începe căutările pentru aducerea unui nou tehnician, Florin Segărceanu s-a autopropus să o antreneze.

690 afișări
Imaginea articolului Segărceanu se autopropune antrenor pentru Halep: Îmi ofer serviciile să o ajut cât timp se antrenează în ţară

Segărceanu se autopropune antrenor pentru Halep: Îmi ofer serviciile să o ajut cât timp se antrenează în ţară

”Îmi ofer serviciile să o ajut cât timp se antrenează în ţară, dar n-aş putea să o însoţesc în turnee”, a declarat căpitanul nejucător al echipei României de Fed Cup pentru Libertatea.

În privinţa viitorului antrenor, Florin Segărceanu consideră că Simona Halep trebuie să fie atentă. Cahill a reuşit să o ducă spre primul Mare Şlem şi are nevoie de o persoană care să se ridice la nivelul australianului.

”Cahill a ştiut să se impună. Poate alţii nu au reuşit să se impună, cu un program strict. Nu se poate fără antrenor, la nivelul ăsta. E o viaţă dificilă în circuit, cu multe provocări. Plus că într-o anumită perioadă nu merge o anumită lovitură, trebuie exersate anumite aspecte. Îşi poate angaja un antrenor temporar.

Nu am apucat să vorbesc cu Simona la telefon, doar ne-am «esemeseuit», înainte să plece în concediu. Sunt şi eu curios să aflu de la ea dacă ştia din timp că Darren Cahill va pleca. E final de sezon şi nu ştiu dacă Simona are un plan B”, a încheiat Segărceanu.

Simona Halep şi Darren Cahill nu vor mai colabora începând cu 2019! Australianul a invocat motive familiale, care au dus, în cele din urmă, la încetarea parteneriatului care i-a adus româncei un titlu de Grand Slam, la Roland Garros.

Românca a traversat cea mai bună perioadă a carierei sale alături de antrenorul australian, care a condus-o spre culmile gloriei în tenisul mondial feminin. Totuşi, drumurile celor doi se despart, antrenorul invocând motive familiale: "Aş vrea să anunţ că eu şi Simona nu vom mai continua împreună în 2019 din motive ce ţin de familia mea", a anunţat Cahill, care a fost completat de numărul 1 mondial: "Îţi mulţumesc atât de mult Darren Cahill pentru munca imensă şi incredibilul suport pe care mi l-ai acordat în ultimii 4 ani. Am fost atât de norocoasă să particip în călătoria aceasta alături de tine. Îţi urez ţie şi familiei toate cele bune şi sper să ne vedem curând".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici