Selecţioner nou pentru naţionala de fotbal U21. Ce obiectiv are şi în faţa cărei super echipe va debuta

  • Bratu a fost numit antrenor al naţionale de fotbal U21
  • El are ca obiectiv calificarea la următoarea ediţie a Jocurilor Olimpice
  • Bratu va debuta, la Bucureşti, contra Angliei pe 3 septembrie
735 afișări
Imaginea articolului Selecţioner nou pentru naţionala de fotbal U21. Ce obiectiv are şi în faţa cărei super echipe va debuta

Antrenor nou pentru naţionala de fotbal U21. Ce obiectiv are şi în faţa cărei super echipe va debuta

Florin Bratu a fost numit oficial antrenor al echipei naţionale de fotbal U21. El a semnat un contract pe 2 ani şi va avea ca obiectiv calificarea la Jocurile Olimpice din 2024.
 
„E o mare provocare, mereu mi-am dorit să antrenez echipa naţională şi îmi doresc să fac performanţă. Nu e uşor, vin după Mirel Rădoi şi Adrian Mutu, doi selecţioneri care au făcut o figură frumoasă la turneele finale, dar nu mă sperie. Obiectivele mele sunt să aduc jucători în prim plan pentru prima reprezentativă şi să calific din nou România la Jocurile Olimpice. Am avantajul că e o nouă generaţie U21 acum, dar e una pe care eu o cunosc, am antrenat-o la Under 18. Am încredere că putem forma un grup unit, o echipă care să aibă rezultate”, a spus Florin Bratu la FRF TV.
 
Florin Bratu are 14 selecţii în echipa naţională pentru care a marcat de două ori. A mai antrenat, printre altele, pe Dinamo U19, cu care a câştigat Liga Elitelor în 2017 şi România U18.
 
Viitoarea naţională U21 a României va începe pregătirea pentru turneul final din 2023, găzduit de România şi Georgia, în luna septembrie. Calificată deja la EURO 2023 din postura de ţară gazdă, România U21 va disputa primele două partide amicale, cu Anglia, pe 3 septembrie, şi cu Georgia, pe 7 septembrie. Ambele jocuri se vor disputa pe stadionul Arcul de Triumf.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici