Selecţionerul Argentinei, Alejandro Sabella, nu îşi va prelungi contractul

Selecţionerul naţionalei Argentinei, Alejandro Sabella, nu îşi va prelungi contractul scadent în luna septembrie, a anunţat, marţi, presa locală.

72 afișări
Imaginea articolului Selecţionerul Argentinei, Alejandro Sabella, nu îşi va prelungi contractul

Alejandro Sabella (Imagine: Daniel Mihailescu / Mediafax Foto)

Cotidianul La Naciona a scris că preşedintele Federaţiei Argentiniene de Fotbal (AFA), Julio Grondona, nu îi va propune prelungirea înţelegerii.

Purtătorul de cuvânt al AFA a refuzat să comenteze informaţiile şi a precizat că selecţionerul Alejandro Sabella va susţine o conferinţă de presă miercuri, de la ora 22.00 (ora României), la baza de pregătire de la Ezeiza, în apropiere de Buenos Aires.

Cu două zile înainte de finala Cupei Mondiale din Brazilia, impresarul lui Sabella a spus că acesta nu va continua la prima reprezentativă a Argentinei.

TITLURILE ZILEI

Conform presei argentiniene, pe lista înlocuitorilor lui Sabella se află Gerardo Martino (fost la FC Barcelona), Jose Pekerman (selecţionerul Columbiei), Diego Simeone (Atletico Madrid) şi Ramon Diaz (fost la River Plate).

Alejandro Sabella, în vârstă de 59 de ani, a fost numit în funcţia de selecţioner al Argentinei în 2011, în locul lui Sergio Batista.

Argentina a pierdut finala Cupei Mondiale din Brazilia, fiind învinsă, cu scorul de 1-0 după prelungiri, de formaţia Germaniei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici