Selecţionerul naţionalei U21 nu a fost încă ales. Mihai Stoichiţă: Nu ştim cine va veni

România nu şi-a ales până acum următorul selecţioner al U21. După plecarea lui Daniel Isăilă, postul de antrenor a rămas liber.

95 afișări
Imaginea articolului Selecţionerul naţionalei U21 nu a fost încă ales. Mihai Stoichiţă: Nu ştim cine va veni

Selecţionerul naţionalei U21 nu a fost încă ales. Mihai Stoichiţă: Nu ştim cine va veni

Într-o intervenţie telefonică, Mihai Stoichiţă a vorbit despre situaţia selecţionerului de la naţionala României de tineret, declarând că nu s-a luat încă o decizie în această privinţă.

„Postul de antrenor al naţionalei U21 nu este decis, nu se ştie cine va veni. Trebuie să alegem cea mai bună variantă şi verificăm toţi antrenorii din România”, a declarat Stoichiţă pentru DigiSport.

Oficialul FRF a discutat şi despre posibila numire a lui Mutu la echipa de tineret: „Adi Mutu poate fi următorul selecţioner, vom vedea. E posibil să fie numit la orice selecţionată, nu numai la echipa de tineret. Există posibilitatea optării şi pentru un antrenor fără Licenţa Pro. Avem de unde să alegem, şcoala de antrenori din România este destul de mare. Comisia Tehnică va alege varianta cea mai bună”.

Adrian Mutu a reziliat contractul cu FC Voluntari, deşi a reuşit să câştige meciul de menţinere în prima ligă.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici