Selecţionerul Spaniei, Vicente del Bosque, a anunţat lotul Spaniei pentru Campionatul European

Naţionala de fotbal a Spaniei a anunţat, marţi, lotul de 23 de jucători convocaţi de către selecţionerul Vicente del Bosque pentru Campionatul European din Franţa, care va începe pe 10 iunie, conform cotidianului Marca.

414 afișări
Imaginea articolului Selecţionerul Spaniei, Vicente del Bosque, a anunţat lotul Spaniei pentru Campionatul European

Selecţionerul Spaniei, Vicente del Bosque, a anunţat lotul Spaniei pentru Campionatul European

Cu zece zile înaintea startului Campionatului European găzduit de Franţa, selecţionerul Vicente del Bosque a ales lotul cu care va încerca să cucerească al treilea trofeu consecutiv. Din lista preliminară cu 25 de fotbalişti, Saul Niguez şi Isco au fost lăsaţi în afara lotului de către selecţionerul dublei campioane europene en-titre.

Selecţionerul Vicente del Bosque a declarat că îşi doreşte să aibă câte doi jucători pe fiecare post şi a decis să renunţe la mujlocaşii Saul şi Isco. Mijlocaşul lui Real Madrid este una dintre surprize, Isco fiind unul dintre jucători convocaţi în ultimul timp la prima reprezentativă de selecţionerul Del Bosque.

Saul Niguez este unul dintre mijlocaşii doriţi în această vară de mai multe cluburi importante ale Europei, după parcursul foarte bun reuşit cu Atletico Madrid în Liga Campionilor, acolo unde formaţia antrenată de Diego Simeone a ajuns până în finala competiţiei. Saul a marcat un golul victoriei pentru Atletico în manşa tur a semifinalei cu Bayern Munchen, câştigată cu 1-0, pe Vicente Calderon, de formaţia lui Simeone.

Portari: Iker Casillas (FC Porto), David De Gea (Manchester United), Sergio Rico (Sevilla)

Fundaşi: David Azpilicueta (Chelsea), Jordi Alba (Barcelona), Gerard Pique (Barcelona), Sergio Ramos (Real Madrid), Juanfran (Atletico Madrid), Hector Bellerin (Arsenal), Marc Bartra (Barcelona).

Mijlocaşi: Sergio Busquets (Barcelona), Andres Iniesta (Barcelona), Koke (Atletico Madrid), Cesc Fabregas (Chelsea), Thiago Alcantara (Bayern Munchen), David Silva (Manchester City), Lucas Vazquez (Real Madrid), Mikel San José (Athletic Bilbao), Bruno Soriano (Villarreal)

Atacanţi: Nolito (Celta Vigo), Pedro (Chelsea), Alvaro Morata (Juventus), Aritz Aduriz (Athletic Bilbao).

Spania face parte din grupa D la Campionatul European din Franţa, alături de Croaţia, Turcia şi Cehia. Selecţionata lui Vicente del Bosque va juca în primul meci, pe 13 iunie, împotriva Cehiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici