Semifinale CM 2018 | Croaţia a învins Anglia cu 2-1. Echipa lui Modric va juca cu Franţa în marea finală din 15 iulie

Croaţia a învins Anglia cu 2-1 şi va juca în finala CM 2018 din Rusia. Acolo, echipa lui Modric va întâlni Franţa, pe 15 iulie.

7283 afișări
Imaginea articolului Semifinale CM 2018 | Croaţia a învins Anglia cu 2-1. Echipa lui Modric va juca cu Franţa în marea finală din 15 iulie

Semifinale CM 2018 | Anglia - Croaţia: 1-0 la pauză. Trippier a deschis scorul din lovitură liberă

Anglia a condus cu 1-0 după golul înscris de Trippier din lovitură liberă în minutul 5. Croaţia a egalat în minutul 68, prin Perisic. Mandzukic a marcat pentru 2-1, în favoarea Croaţiei, în a doua repriză de prelungiri. 

Franţa a câştigat prima semifinală de la CM 2018 din Rusia după ce a învins Belgia cu 1-0. 

Ştirea iniţială:

Croaţia joacă pentru prima dată în semifinalele Cupei Mondiale după ediţia din 1998. Trupa lui Dalic a ajuns până în acest punct după două meciuri în care s-a impus la loviturile de departajare, eliminând Danemarca şi Rusia.

TITLURILE ZILEI

Anglia nu a mai ajuns în penultimul act din 1990 şi deja fanii visează că trupa lui Southgate va trece de Croaţia şi chiar va câştiga şi în faţa Franţei. „IT'S COMING HOME?” e sloganul lor, aluzie la faptul că trofeul va ajunge pe tărâm englez, ţara care a inventat sportul-rege.

Croaţia - Anglia: 1-1 (Perisic 68, Mandzukic 109 / Trippier 5)

Croaţia: Subasic - Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinic - Rakitic, Brozovic - Rebic, Modric, Perisic - Mandzukic
Rezerve: Livakovic, L. Kalinic - Babelj, Bradaric, Caleta-Car, Corluka, Jedvaj, Kovacic, Kramaric, Pivaric, Pjaca


Anglia: Pickford - Walker, Stones, Maguire - Trippier, Dele Alli, Henderson, Lingard, Young - Sterling, Kane
Rezerve: Butland, Pope - Alexander-Arnold, Cahill, Delph, Dier, Jones, Loftus-Cheek, Rashford, Rose, Vardy, Welbeck

MECIUL A FOST TRANSMIS ÎN FORMAT LIVE TEXT AICI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici