Semifinale Europa League. Manchester United – Roma se joacă în paralel cu meciul Villarreal – Arsenal

  • Manchester United – Roma se joacă de la ora 22:00 pe Old Trafford
  • Villarreal – Arsenal se joacă de la ora 22:00 pe Estadio de la Ceramica
  • Finala Europa League se va juca la Gdansk pe 26 mai
300 afișări
Imaginea articolului Semifinale Europa League. Manchester United – Roma se joacă în paralel cu meciul Villarreal – Arsenal

Încep semifinalele Europa League

În această seară încep semifinalele din Europa League. Manchster United primeşte vizita Romei, iar Villarreal joacă împotriva lui Arsenal.

United şi Roma nu s-au mai întâlnit de la un meci amical de acum 7 ani, iar în utlimele 5 partide oficiale „Diavolii” sunt neînvinşi. Cel mai celebru meci dintre cele două este victoria lui Manchster United cu 7-1 din 2007.

În cealaltă semifinală, Arsenal nu a pierdut niciodată în meciurile cu Villarreal. În 4 meciuri jucate, „tunarii” au 2 victorii şi două rezultate de egalitate.

Pe lângă premiul de 4,5 milioane de euro pentru finaliste, echipele se luptă şi să îşi aducă fanii în tribune. 10.000 de spectatori vor fi prezenţi pe stadion la Gdansk la finala de anul acesta.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici