Sentinţa în procesul lui Oscar Pistorius va fi dată la 21 octombrie

Judecătoarea Thokozile Masipa a anunţat că va da sentinţa în procesul lui Oscar Pistorius, marţi, 21 octombrie, sportivul sud-african fiind găsit vinovat de omor din culpă.

58 afișări
Imaginea articolului Sentinţa în procesul lui Oscar Pistorius va fi dată la 21 octombrie

Sentinţa în procesul lui Oscar Pistorius va fi dată la 21 octombrie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Tribunalul se va reuni din nou, marţi, 21 octombrie", a declarat judecătoarea Thokozile Masipa.

Procurorul Gerrie Nel a cerut minim zece ani de închisoare cu executare pentru Pistorius, în timp ce apărarea a pledat pentru o pedeapsă cu muncă în folosul comunităţii.

Oscar Pistorius, în vârstă de 27 de ani, a împuşcat-o mortal la 14 februarie 2013 pe Reeva Steenkamp, model sud-african cu care avea o relaţie de trei luni.

Procesul lui Pistorius a început în luna martie 2014. Judecătoarea Thokozile Masipa a citit în instanţă, la 12 septembrie, concluziile sale în acest caz.

Campionul paralimpic Oscar Pistorius a fost găsit vinovat de omor din culpă de justiţia sud-africană, dar a obţinut dreptul de a rămâne în libertate pe cauţiune până la reluarea discuţiilor în cazul său la tribunalul din Pretoria.

Luni, la Pretoria au început pledoariile finale ale apărării şi acuzării pentru determinarea sentinţei în cazul lui Oscar Pistorius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici